Dorim să aveți o viață normală!

Am discutat cu mulți pacienți în situația ta. În România se estimează peste 300.000 de persoane cu epilepsie, deci te asigurăm că nu ești singur. 

Știm de frica ta de a nu face o nouă criză în public, de atenția permanentă de a nu te expune unei situații considerate de risc, de of-ul legat de permisul de conducere, de etichetele puse de colegii de la școală, cei de la muncă ori de cei care te înconjoară. Știm de îngrijorarea de a nu te lovi în timpul unei crize, chiar dacă atunci nu simți absolut nimic și asta te mai liniștește. Știm de emoțiile pe care le au membrii familiei tale de fiecare dată când ești departe de ei.

Știm de emoțiile tale ca părinte, când copilul tău a făcut o nouă criză, în ciuda tratamentului. Știm cum te-ai trezit dimineața la 4 să îți privești copilul cum doarme și să te bucuri că nu a făcut o criză.

Știm cum a trebuit să faci alteori sute de kilometri să vii până într-un centru universitar sau într-un oraș mare unde un medic neurolog care avea pe cap multe și încerca să fie omenos, ți-a vorbit 3 minute despre cum trebuie să faci un EEG “să vedem cum mai stăm” și te-a întrebat dacă ai mai avut vreo criză de când nu v-ați văzut. Și acolo ai făcut un EEG cam în grabă, de 10 minute, apoi te-ai întors în aceeași zi acasă, cu o rețetă în mână, neclar cu rezultatul, cu autobuzul sau cu trenul de seară.

Ne dorim altceva

Să găsim oamenii aceia pasionați – pentru că știm că mai există medici și asistenți cu har în România – care să nu se grăbească. Să te întrebe și să te și asculte când răspunzi. Să găsim oamenii aceia exigenți, mai întâi de toate, cu ei înșiși și cu lucrurile din jurul lor, cu respect pentru cei care îi înconjoară, cu recunoștință pentru ceea ce trăiesc, competenți și mulțumiți de ceea ce fac. Medici și asistenți cu dorință de perfecționare permanentă, care nu se plâng înainte de a face ei înșiși tot ce le stă în putere să schimbe lucrurile din sistemul deseori imperfect în care trăiesc.

Și după ce îi găsim,

acolo, cât mai aproape de tine, poate chiar în orașul tău, să le oferim acestor medici o șansă reală să lucreze într-o rețea de telemedicină în epilepsie, cu un echipament videoEEG performant, cu un asistent competent în ceea ce face. În rețeaua de telemedicină orgoliile nu își au locul, medicii se consultă între ei despre cazurile întâlnite, cer părerea unora mai experimentați decât ei, fie în țară, în București, Cluj-Napoca, Iași, fie din Elveția, Israel, Canada sau Danemarca. Totul dintr-un singur motiv: vrem să fim siguri că TU ai un diagnostic corect și complet, știi exact ce formă de epilepsie ai, ce medicament ți se potrivește cel mai bine, ce efect are medicația, când trebuie ajustată doza, când ai putea întrerupe tratamentul, și multe, multe altele. Pentru că îți dorim să ai o viață normală.

Fii informat!

Cum poți să te implici

Devino voluntar la evenimentele noastre

Inscrie-te ca voluntar pentru viitoarele actiuni ale Clubului Lions din orasul tau, organizator al evenimentelor care sprijina dezvoltarea retelei de Telemedicina in Epilepsie!

Donează

Puteți sprijini financiar dezvoltarea rețelei de telemedicină în epilepsie. Toate fondurile sunt direcționate spre achiziționarea de noi aparate cu care să înființăm Centre de Epilepsie în orașele în care acestea nu există.

Centre înființate aproape de tine

Astăzi, 12 aparate videoEEG perfomante și un server puternic sunt conectate pentru a fi la dispoziția pacienților din orașele Oradea, Bacău, Sibiu, Suceava, Craiova, Cluj-Napoca, București, Brașov, Timișoara, Miercurea Ciuc, Sebeș, Iași și zonele vecine lor. Alege cel mai apropiat ție

Brașov

Vizitează

București

Vizitează

Cluj-Napoca

Vizitează

Craiova

Vizitează

Iași

Vizitează

Miercurea Ciuc

Vizitează

Suceava

Vizitează

Timișoara

Vizitează