Implica-te si tu! Doneaza acum in siguranta.

Donatiile online sunt efectuate prin serviciul securizat de plata MobilPay.ro. Acest serviciu garanteaza securitatea transferurilor
prin mediul de tranzactionare 3D Secure si verdicitatea platilor.

Apasa pe butonul Doneaza pentru a fi directionat spre portalul securizat de plata.

Nici-un fel de date introduse nu sunt retinute de catre epilepsy.ro, acestea sunt procesate exclusiv de catre portalul de plata MobilPay.ro

mp

Sunt zone geografice din tara in care nu exista posibilitatea achizitiei unui electroencefalograf performant. Puteti oferi șansa unui număr sporit de pacienți să primeasca un diagnostic correct si un tratament de calitate.

Odată cu lansarea proiectului Lions Club TeleMedicina in epilepsie, pacienții care nu au posibilitatea deplasarilor lungi intr-un centru universitar sau in orase mari cu medici cu experienta in epileptologie, pot fi examinati in orasul sau in apropierea zonei in care traiesc.

Mulțumim donatorilor noștri care extind cercul celor ce ne ajută să oferim serviciile retelei cabinetelor de epilepsie celor mai puțini norocoși.

Pentru realizarea donațiilor online este necesar un card bancar Visa sau MasterCard. Sistemul de procesare a plăților online cu cardul este simplu de folosit și sigur. Veți fi redirecționat către pagina securizată de plată, unde veți introduce datele de card; acestea nu sunt stocate pe serverele de procesare a plății, ci sunt trimise direct către banca procesatoare.

Donatiile pot fi facute si prin Transfer Bancar

Datele pentru completarea ordinului de plata sunt:

Asociatia Lions Club “Transilvania”
Str.Izei nr. 2, Cluj Napoca | C.U.I. 15283878
Cont dedicat proiect Telemedicina WDO 2016: RO19 BTRL RONC RT00 9293 2202